Waar vind ik een overzicht van alle certificaten die zijn uitgegeven onder de AGB-code?

Antwoord

Bent u de Contactpersoon van een onderneming in het zorgaanbieders domein en beschikt u over een actief VECOZO-certificaat? Dan kunt u via het Gebruikersbeheer of Systeemcertificaatbeheer een overzicht zien van alle uitgegeven certificaten onder een AGB-code. Als Contactpersoon van een onderneming kunt u nadat u bent ingelogd op de volgende manier het scherm van de dienst Gebruikersbeheer/Systeemcertificaatbeheer oproepen:

Klik, rechtsboven in de navigatiebalk, op het gebruikersnummer van uw certificaat (veertiencijferig nummer onder uw naam) en kies voor 'Mijn gegevens'. U komt dan in een menu terecht. Hier kiest u voor "Algemene instellingen".

CP

U ziet vervolgens drie knoppen: Gebruikersbeheer, Systeemcertificaatbeheer en Mijn Toestemmingsverklaringen.

Onder de knoppen Gebruikersbeheer en Systeemcertificaatbeheer vindt u een overzicht van de certificaten onder de AGB-code. In Gebruikersbeheer ziet u een overzicht van alle gebruikers met persoonlijke certificaten. In Systeemcertificaatbeheer een overzicht van alle aangemaakt en geactiveerde systeemcertificaten.

Overzicht gebruikers

Let op: de dienst Gebruikersbeheer is alleen beschikbaar voor contactpersonen in het zorgaanbieders domein. Contactpersonen van zorgverzekeraars en tussenpartijen software hebben deze functionaliteit niet.