Waarom kan ik mijn declaratie niet terugvinden?

Antwoord

Om ingediende declaraties terug te kunnen vinden dient u ingelogd te zijn onder de juiste AGB-code. U kunt enkel declaraties terugvinden die zijn ingediend onder de AGB-code waarvoor u bent ingelogd of gemachtigd bent.

Declaraties zijn terug te zoeken tot één jaar na de laatste statuswijziging. Als u een datum invult die langer dan één jaar geleden is, krijgt u geen zoekresultaat.

Indien u eerder de declaratie hebt verborgen, ziet u de declaratie ook niet terug. U kunt dan rechtsboven op de knop 'Toon verborgen declaraties' klikken om de verborgen declaraties zichtbaar te maken.

Let op: het verbergen van declaraties gebeurt op gebruikersniveau. Voor een andere gebruiker onder dezelfde AGB-code zijn de declaraties dus NIET verborgen.

Algemeen

Indienen en opzoeken

Afhandeling declaraties

Valideren

Softwarepartijen

Zorgverzekeraars