Waarom een nieuwe aansluitovereenkomst?

VECOZO is de afgelopen jaren flink gegroeid en wet- en regelgeving is veranderd. Om die reden vernieuwden we de afgelopen jaren de overeenkomsten met onze opdrachtgevers en softwarepartijen. Nu is het de beurt aan zorgaanbieders.

Vanaf januari 2019 nodigen we per e-mail bij ons aangesloten zorgaanbieders uit voor een nieuwe aansluitovereenkomst. Dit gebeurt in fases en via een digitaal proces. Zo komen alle 50.000 bij ons aangesloten zorgaanbieders aan de beurt.

 

Ik wil starten met vernieuwen van mijn aansluitovereenkomst

 

Hoe gaat vernieuwen in zijn werk?

En waarom is het nodig? Bekijk het filmpje!

Veilige digitale communicatie

VECOZO is al meer dan 15 jaar hét landelijke knooppunt voor veilige digitale communicatie in de zorg. Sterker nog: wij zijn van en voor de zorg. Wij regelen het administratieve berichtenverkeer tussen alle zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en 50.000 zorgaanbieders. Van de tandarts om de hoek tot een specialistisch ziekenhuis. Dat vraagt om goede afspraken met al onze ketenpartners. We hebben tenslotte allemaal een rol in veilige gegevensuitwisseling.

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie. Staat uw vraag er (nog) niet bij? Neem dan contact op met onze afdeling Support via het contactformulier.

Naar alle veelgestelde vragen