Aanvullende gegevens (Etalagegegevens)

Eenvoudige uitwisseling van gegevens over uw organisatie tussen u als huisarts, fysiotherapeut, logopedist, oefentherapeut, diëtist, podotherapeut, ergotherapeut, of huidtherapeut met de zorgverzekeraars.

Gebruikmaken van deze dienst

In 't kort

  • Gegevens worden gebruikt voor zorginkoop en contractering
  • Gegevens worden ook gebruikt voor zorggidsen
  • Eenvoudige uitwisseling van gegevens tussen huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten, oefentherapeuten, diëtisten, podotherapeuten, ergotherapeuten, of huidtherapeuten met de zorgverzekeraars

Introductie

Als huisarts, fysiotherapeut, logopedist, oefentherapeut, diëtist, podotherapeut, ergotherapeut, of huidtherapeut kunt u via een vragenlijst aanvullende gegevens over uw organisatie doorgeven. De gegevens worden opgenomen in het AGB-register van Vektis en beschikbaar gesteld aan alle zorgverzekeraars. Zo hoeft u dit niet apart per zorgverzekeraar te doen én beschikken zorgverzekeraars over dezelfde actuele informatie.

De gevraagde gegevens zijn een aanvulling op de gegevens die geregistreerd staan in het AGB-register en worden gebruikt voor zorginkoop, contractering en het gidsen van zorg.

De vragenlijst is een onderdeel van de dienst 'AGB-wijzigen'. De VECOZO-contactpersoon van uw organisatie heeft de autorisaties om de vragenlijst in te vullen. Dit is niet verplicht, maar zorgt wel voor een eenvoudige en eenduidige informatie-uitwisseling.

Veelgestelde vragen

Klant worden

Als nieuwe klant (zorgaanbieder of softwareleverancier) kunt u zich bij VECOZO aanmelden om toegang te krijgen tot onze diensten. Meld u aan als nieuwe klant of krijg de juiste autorisaties.