VECOZO organiseert kennissessie over IT-ontwikkelingen

VECOZO ict-beheer 01

Met regelmaat organiseert VECOZO informatiebijeenkomsten over actuele en interessante IT-onderwerpen. In onze sessie van 31 oktober a.s. gaan we dieper in op microservices en IoT. Dat doen we met twee autoriteiten op dit gebied: Sander Molenkamp en Edwin van Wijk.

En we nodigen dit keer niet alleen onze eigen software-ontwikkelaars uit. Ook IT-ers die niet bij VECOZO werken en IT-studenten zijn van harte welkom! En: bijwonen van deze sessie is gratis!

Over de sprekers

Sander Molenkamp is software architect en Microsoft MVP met meer dan 20 jaar ervaring. Hij werkt voor Info Support, waar hij klantoplossingen ontwerpt en ontwikkelt. Daarnaast is hij host van de dotnetFlix podcast. Dat doet hij samen met Edwin van Wijk.

Edwin van Wijk is sinds 1999 werkzaam in de IT en werkt op dit moment als Principal Software Architect bij Info Support, met als specialisme het Microsoft platform. Hij wordt hoofdzakelijk ingezet op projecten bij klanten voor advies op het gebied van software architectuur en .NET development.

Locatie

De kennissessie vindt plaats bij VECOZO, Dr. Anton Philipsweg 35, 5026 RK in Tilburg.

Programma

Dit kun je verwachten op 31 oktober:

  • 17:30 - 18:30 uur: Walk-in and dinner
  • 18:30 - 19:30 uur: Session 1: Sander Molenkamp - How to build Serverless Microservice applications with Service Fabric Mesh
  • 19:30 - 19:45 uur: Break
  • 19:45 - 20:45 uur: Session 2: Edwin van Wijk - How to build IoT solutions using azure IoT Edge
  • 20:45- 21:30 uur: Drinks

Aanmelden

Wil je de inspirerende sessies met Sander Molenkamp en Edwin van Wijk niet missen? Meld je dan snel aan via onderstaande link.

Ik meld me aan voor de kennissessie van 31 oktober!

Terug naar overzicht