Let op: Bij 'Inloggen' ziet u de optie eHerkenning. Dit inlogmiddel is voorlopig alleen beschikbaar voor pilotdeelnemers. Meer weten?

iWmo en iJw 3.0

apotheek_0808.jpg

Op 1 januari 2021 vindt de release van iWmo en iJw 3.0 plaats. Dat betekent dat er aanpassingen in de huidige Wmo- en Jeugdwetberichten worden doorgevoerd. Ook zijn het Berichtenverkeer Wmo en het Berichtenverkeer Jeugdwet vanaf 4 januari 2021 aangesloten op de Berichtenservice van VECOZO. Wat betekent dit voor u?

Informeer uw softwareleverancier
Maakt u als zorgaanbieder gebruik van bovenstaande diensten, dan moet uw softwareleverancier voor 1 januari 2021 een aanpassing doorvoeren in het koppelvlak met VECOZO én de aanpassingen in de berichten iWmo en/of iJw meenemen. Wij vragen u daarom uw softwareleverancier hierop te attenderen zodat u ook na 1 januari 2021 probleemloos gebruik kunt blijven maken van deze diensten. Uw softwareleverancier kan alle benodigde documentatie vinden op onze website tst-www.vecozo.nl/tst/.

Meer informatie
Hebt u vragen, dan kunt u terecht bij onze afdeling Support via support@vecozo.nl. Uw softwareleverancier kan met vragen terecht bij onze afdeling Functioneel Beheer via softwarehelpdesk@vecozo.nl.

Terug naar overzicht