Hoe onderteken ik de aansluitovereenkomst?

Antwoord

Ondernemingen gevestigd in Nederland hebben de volgende opties voor het ondertekenen: AMP Groep of iDIN. Tijdens de identificatie door onze partner AMP Groep ondertekent u op uw eigen locatie de overeenkomst digitaal op hun tablet. De identificatie via iDIN doorloopt u zelf digitaal op uw eigen computer. U hoeft niets per post naar VECOZO te versturen.

Ondernemingen gevestigd in het buitenland kunnen geen gebruik maken van AMP Groep of iDIN. Wij sturen de overeenkomst toe per e-mail.

Zie onderstaande voor meer informatie.

Ondertekenen bij identificatie via iDIN

Kiest u voor identificatie via iDIN, dan ondertekent u als tekenbevoegde na identificatie de aansluitovereenkomst zelf digitaal op uw eigen computer via CM Sign. Eerst vindt de identificatie plaats. Deze identificatie wordt (direct automatisch en/of handmatig) gecontroleerd. Na de controle wordt u doorgeleid om opnieuw te identificeren en direct de aansluitovereenkomst te ondertekenen. Zo weten we zeker dat de juiste persoon de handtekening zet.

U ondertekent de aansluitovereenkomst als volgt:

1. Klik op ‘Onderteken overeenkomst’.
  2. Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden* en klik op ‘Begin’.
  3. Ga naar de volgende pagina door op ‘Volgende (0/1)’ te klikken.
  4. Klik op het ‘Handtekening’ veld en zet uw handtekening met uw muis (of vinger als u op een mobiel apparaat werkt). Klik daarna op ‘Ok’.
  5. U ziet het overzicht van de Bijzondere voorwaarden. Klik op ‘Verstuur’ om door te gaan.
  6. Klik nogmaals op ‘Verstuur’ om de ondertekening definitief af te ronden.

De aansluitovereenkomst is nu ondertekend. VECOZO verwerkt uw aanmelding binnen vijf werkdagen. De tekenbevoegde ontvangt de getekende overeenkomst per e-mail.

Meer informatie over CM? Klik dan hier

* Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van CM Sign? Neem dan contact op met hun Supportafdeling.

Ondertekenen bij identificatie via AMP Groep

Wanneer u kiest voor identificatie via AMP Groep, dan ondertekent u als tekenbevoegde na identificatie bij u op locatie, de aansluitovereenkomst digitaal op een tablet van AMP Groep. U krijgt een link van AMP waarin u een afspraak kunt maken hiervoor.

Mijn onderneming is gevestigd in het buitenland

Is uw onderneming gevestigd in het buitenland? Klik dan hier voor meer informatie over hoe u de onderneming kunt aanmelden.

Gerelateerde pagina's

Zorgaanbieders