Ik ben een zorgaanbieder gevestigd in het buitenland, hoe meld ik mij aan bij VECOZO?

Antwoord

U kunt uw onderneming aanmelden bij VECOZO wanneer u een inschrijving hebt in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel  van het land waar u gevestigd bent. Ook dient u in het bezit te zijn van een AGB-code voor uw onderneming.

Na het verifiëren van uw e-mailadres start het aanmeldproces en kunt u klikken op de link ‘Mijn onderneming heeft geen inschrijving in het Nederlandse Handelsregister van de KvK’.

Als u nog geen AGB-code voor uw onderneming hebt, verwijzen wij u naar het AGB-register van Vektis. Hebt u nog geen registratie in het handelsregister van uw land, neem dan contact met hen op.

Het verloop van de aanmelding:
Uw onderneming wordt na uw aanmelding eerst gecontroleerd, waarna u, de aanvrager, van ons bericht krijgt om de aanvraag verder voort te zetten. Via de link geeft u dan de tekenbevoegde en de hoofdcontactpersoon op en kunt u de diensten bevestigen. Let wel dat de link in dit bericht 7 dagen geldig is. Wanneer deze verlopen is, is het indienen van een nieuwe aanmelding nodig. Na controle van deze gegevens ontvangt de tekenbevoegde een e-mail met daarin de overeenkomst en bijzondere voorwaarden.   

De overeenkomst en de bijzondere voorwaarden dienen geprint en ondertekend te worden, waarna u deze per post retour stuurt in combinatie met een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde.

Gerelateerde pagina's

Zorgaanbieders