Let op: Bij 'Inloggen' ziet u de optie eHerkenning. Dit inlogmiddel is voorlopig alleen beschikbaar voor pilotdeelnemers. Meer weten?

Wat zijn iDIN en CM Sign?

iDIN is een door banken aangeboden dienst, waarmee u zich door middel van uw eigen vertrouwde inlogmiddel van uw bank bij VECOZO kunt identificeren. Denk hierbij aan uw random reader, e.dentifier, digipas of identifier. Zowel de hoofdcontactpersoon als de tekenbevoegde kunnen zich na de aanmelding identificeren door middel van iDIN.

U kunt de werking van iDIN vergelijken met de werking van iDEAL. VECOZO ontvangt echter geen bankgegevens. iDIN toont uw volledige naam (voornamen, tussenvoegsels en achternamen), adres, geboortedatum en geslacht aan VECOZO. Het enige dat VECOZO ter controle gebruikt is uw volledige naam en geboortedatum. 

Benieuwd hoe iDIN werkt? Kijk dan hier: https://www.idin.nl/consumenten/hoe-werkt-het/

De tekenbevoegde ondertekent daarnaast de aansluitovereenkomst/wijziging op de aansluitovereenkomst met VECOZO. Deze ondertekening vindt plaats via CM Sign. CM is gespecialiseerd in het aanbieden van een portaal ter ondertekening van digitale documentatie.

Meer informatie over iDIN? Kijk dan op https://www.idin.nl

Meer informatie over CM? Kijk dan op https://www.cm.com/nl-nl/

Gerelateerde pagina's

Zorgaanbieders