Hoe vul ik de vragenlijst Aanvullende gegevens (etalagegegevens) in?

Antwoord

Om tot de vragenlijst Aanvullende gegevens (etalagegegevens) te komen logt u in met uw persoonlijk certificaat als contactpersoon van uw instantie en klikt u rechtsboven op uw naam en gebruikersnummer. U kiest dan voor 'Mijn Gegevens' en vervolgens voor AGB-wijzigen.

CP.png

Wanneer u op AGB-wijzigen hebt geklikt, komt u op het onderstaande scherm.

AGB%20start.jpg

U klikt dan op de naam van de onderneming of de gewenste vestiging waarvoor u de vragenlijst Aanvullende gegevens (etalagegegevens) wilt invullen, om het scherm met detailgegevens te openen.

Aanvullende-gegevens.JPG

Op het tabblad ‘Aanvullende gegevens’ kunt u in de kolom ‘Actie’ via het icoontje ‘Wijzig Actie’ de vragenlijst openen en invullen. Dit tabblad wordt enkel getoond indien er aan uw vestiging een werkrelatie is gekoppeld met de zorgsoort huisarts (01), fysiotherapeut (04), logopedist (05), oefentherapeut (07), diëtist (24), podotherapeut (26), ergotherapeut (88) of huidtherapeut (90). In de kolom Datum verzending ziet u wanneer de lijst voor het laatst is ingevuld of gewijzigd.

Spelregels

Voor het openen en invullen van de vragenlijsten gelden een aantal spelregels:

  • Bent u de contactpersoon van een onderneming, dan kunt u de vragenlijst Aanvullende gegevens (etalagegegevens) invullen voor de  vestiging(en) die aan uw onderneming is/zijn gekoppeld
  • De vragenlijst(en) kunt u zowel via de onderneming als per (gekoppelde) vestiging invullen
  • Als u de vragenlijst invult voor de onderneming geldt deze ook direct voor de onderliggende vestigingen
  • Als er vestigingen zijn waaraan geen werkrelatie is gekoppeld met de zorgsoort huisarts, fysiotherapeut, logopedist, oefentherapeut, diëtist, podotherapeut, ergotherapeut, of een huidtherapeut dan wordt het tabblad Aanvullende gegevens niet getoond en is het ook niet mogelijk om hiervoor aanvullende gegevens (etalagegegevens) toe te voegen. 
Vragenlijst invullen

De vragenlijst bestaat uit een aantal vragen, onderverdeeld in een aantal pagina's met verschillende categorieën. De antwoorden zijn niet verplicht; u kunt vragen die niet van toepassing zijn dus overslaan of in een later stadium alsnog invullen.

vragenlijst.jpg

U hoeft de vragenlijst niet in één keer af te ronden; de antwoorden die u op de vragen geeft worden op het VECOZO-portaal maximaal 8 uur bewaard. Gegevens worden alleen opgeslagen als u binnen de vragenlijst naar de volgende pagina gaat. Na het verzenden kunt u PDF-bestand met de vragen en gegeven antwoorden downloaden en opslaan.

Vragenlijst verzenden

Het laatste scherm van de vragenlijst bevat een samenvatting van de ingevoerde gegevens. Onderaan deze samenvatting vindt u een knop 'Verstuur naar Vektis'. Vink als extra controle het vinkje bij 'Ik ga akkoord' aan, en klik op de knop om de gegevens te verzenden naar Vektis. U krijgt een bevestiging te zien dat de gegevens succesvol zijn verzonden.

download.jpg

Gerelateerde pagina's

Algemeen