Mijn organisatie heeft meerdere AGB-codes en persoonlijke certificaten. Hoe wordt het onderscheid gemaakt in de authenticatie-app?

Antwoord

Op dit moment wordt per persoonlijk certificaat in de authenticatie-app onderscheid gemaakt door het tonen van het gebruikersnummer en VECOZO-omgeving (test-, acceptatie- of productieomgeving).

Het is mogelijk om de accountnaam, die boven uw gebruikersnaam staat, te wijzigen in de authenticatie-app. Dit doet u als volgt:

1. Open het betreffende gebruikersnummer in de authenticatie-app;
  2. Wijzig de naam via de instellingen. Deze vindt u bij het tandwiel of potloodje;
  3. Vul een naam in die voor u herkenbaar is, bijvoorbeeld een AGB-code of de naam van uw organisatie.