Ik gebruik de authenticatie-app Microsoft authenticator, maar ik heb problemen met het scannen van de QR-code

Antwoord

Wellicht hebt u al eerder een account gekoppeld aan de authenticatie-app? In dit geval moet u een nieuw account toevoegen. Hiervoor klikt u rechtsboven in de app op "+" of "..." en kiest u voor het toevoegen van een nieuw werk- of schoolaccount. U krijgt dan de optie om een QR-code te scannen.