Wij maken met meerdere personen gebruik van één persoonlijk certificaat. Dit werkt niet meer sinds het inloggen met de authenticatie-app. Wat nu?

Antwoord

Het persoonlijk certificaat is een persoonsgebonden authenticatiemiddel. Dat betekent dat het maar door één iemand gebruikt mag worden. Het is niet toegestaan dat iemand gebruik maakt van een persoonlijk certificaat van iemand anders, of beschikt over de certificaatgegevens (gebruikersnummer en pincode).

Is het voor meerdere personen noodzakelijk om gebruik te maken van onze diensten? Dan kan de contactpersoon van uw organisatie een persoonlijk certificaat aanvragen per persoon. Dit gebeurt via het Gebruikersbeheer op onze website.

Meer informatie over het gebruik van VECOZO-certificaten vindt u op onze website:

Gebruik van VECOZO-certificaten | VECOZO