Let op: Bij 'Inloggen' ziet u de optie eHerkenning. Dit inlogmiddel is voorlopig alleen beschikbaar voor pilotdeelnemers. Meer weten?

Hoelang worden de berichten binnen de dienst Declareren 2.0 bewaard?

Antwoord

Nadat de bestanden zijn aangeboden heeft u 90 dagen lang de tijd om deze via ons portaal te downloaden.

Zodra u een GDS802-bestand via ons portaal hebt gedownload blijft het bestand (de 'payload') nog 24 uur beschikbaar, daarna wordt dit automatisch verwijderd. Rechtstreeks via uw software is een GDS802-bestand slechts één keer op te halen.

De overige informatie over een declaratie-bericht (GDS801) wordt voor de duur van maximaal 180 dagen bewaard op het VECOZO-portaal. De informatie over de retourbestanden (GDS802) blijft 90 dagen beschikbaar.

Wilt u de gegevens langer raadplegen, dan dient u de bestanden bijtijds te downloaden en op te slaan.

Algemeen

Indienen en opzoeken

Afhandeling declaraties

Softwarepartijen

Zorgverzekeraars