Internetbrowsers

Voor een optimale werking van de diensten en certificaten ondersteunt VECOZO actief de volgende browsers.

Voor een optimale werking van de diensten en certificaten ondersteunt VECOZO actief de volgende browsers.

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox
  • Safari

Let op: het installeren en verlengen van certificaten en het gebruik van de VECOZO-diensten op ChromeOS op een Chromebook wordt niet ondersteund.

VECOZO volgt de ontwikkelingen rondom de bepaalde browser proactief, inventariseert benodigde aanpassingen voor de diensten en neemt deze mee in de doorontwikkeling ervan. De afdeling Support is met bijzonderheden van de systemen bekend en kan daardoor optimale ondersteuning aanbieden aan klanten.

Issues met VECOZO-diensten of certificaten die te herleiden zijn naar een browser die niet actief wordt ondersteund, worden niet door VECOZO opgepakt. De afdeling Support biedt ondersteuning aan klanten voor zover dat mogelijk is.