Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn certificaat van VECOZO inactief is, maar ik heb nog wel ingelogd op een externe website zoals Zorgmail of het PGB Portaal?

Antwoord

De controle op inactieve certificaten van VECOZO bekijkt alleen wie er op de website van VECOZO inlogt, de externe websites zoals Zorgmail of het PGB Portaal staan hier los van omdat wij hier geen inzage in hebben.

Wij vragen u daarom om eenmalig in het half jaar op de website van VECOZO in te loggen. Eenmalig inloggen is hierbij  voldoende.