Let op! Mogelijk langere wachttijden Meer weten?

Hoe kan ik inloggen in Firefox?

Antwoord

Installeren in Firefox is niet mogelijk omdat Firefox geen certificaatbeheer heeft. U kunt uw certificaat installeren in Internet Explorer, Chrome, Microsoft Edge of Safari. Een handleiding voor het installeren van een persoonlijk certificaat vindt u op onze website via Support > Gebruikers & certificaten > Hoe kan ik mijn certificaat installeren/vernieuwen? Ook op ons YouTube kanaal vindt u instructievideo's die u verder helpen met het installeren van uw certificaat.

Na het installeren in één van bovengenoemde browsers, maakt u een back-up van het certificaat. Vervolgens plaatst u de back-up terug in Firefox om daarna te kunnen inloggen met het certificaat in Firefox. Een handleiding voor het maken en terugplaatsen van een back-up vindt u op onze website via Support > Gebruikers & certificaten > Back-up maken/terugplaatsen. Ook op ons YouTube kanaal vindt u instructievideo's die u verder helpen met het maken van een back-up.

Nadat de back-up in Firefox is geplaatst, kunt u op onze website inloggen en gebruik maken van de diensten van VECOZO.