Let op: Bij 'Inloggen' ziet u de optie eHerkenning. Dit inlogmiddel is voorlopig alleen beschikbaar voor pilotdeelnemers. Meer weten?

Kan het certificaat op meerdere computers worden geïnstalleerd?

Antwoord

Een certificaat kan maar eenmalig geïnstalleerd worden en is computer- en browserafhankelijk. Dit betekent dat u alleen kunt inloggen op de computer en de internetbrowser waarin het certificaat is geïnstalleerd. Wilt u het certificaat op meerdere computers gebruiken? Dan kunt u de back up van uw certificaat importeren op meerdere computers.