Let op! Het is op dit moment erg druk bij onze afdeling Support. De wachttijd kan oplopen tot meer dan 30 minuten. Meer weten?

Wat is het verschil tussen een persoonlijk certificaat en een systeemcertificaat?

Antwoord

Een persoonlijk certificaat: hiermee kunt u inloggen op onze website en krijgt u toegang tot de diensten waarvoor u geautoriseerd bent. Het persoonlijk certificaat is een persoonsgebonden authenticatiemiddel. Dit betekent dat het enkel gebruikt mag worden door de persoon op wiens naam het is uitgegeven.

Een systeemcertificaat: hiermee koppelt u uw administratieve software aan onze webservices. Vanuit dat programma kunt u dan bijvoorbeeld rechtstreeks declaraties indienen of verzekeringsgegevens controleren. Met een systeemcertificaat kunt u NIET inloggen op onze website.

Algemeen

Installeren/vernieuwen