Let op: Overgang naar iWmo 3.2 en iJw 3.2 per 3 april 2023. Op maandag 3 april 2023 worden de nieuwe berichtenstandaarden iWmo 3.2 en iJw 3.2 in gebruik genomen. Meer weten?

Welke internetbrowsers en besturingssystemen worden door VECOZO actief ondersteund?

Antwoord

Voor een optimale werking van de diensten en certificaten ondersteunt VECOZO actief de volgende besturingssystemen en browsers.

Besturingssystemen

  • Windows 11
  • Windows 10
  • Windows 8.1 (ondersteuning vervalt per 10-01-2023)

Installeren en vernieuwen certificaten en het gebruik van de VECOZO-diensten
Voor het installeren en vernieuwen van certificaten kunt u de meest recente versie van de volgende internetbrowsers gebruiken. Ook kunt u deze internetbrowsers gebruiken voor het gebruik van de VECOZO-diensten:

  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox

Let op: het installeren en vernieuwen van certificaten en het gebruik van de VECOZO-diensten op ChromeOS op een Chromebook wordt niet ondersteund. 

Wat houdt actief en niet actief ondersteunen in?

​VECOZO volgt de ontwikkelingen rondom de bepaalde browser- en besturingssystemen proactief, inventariseert benodigde aanpassingen voor de diensten en neemt deze mee in de doorontwikkeling ervan. De afdeling Support is met bijzonderheden van de systemen bekend en kan daardoor optimale ondersteuning aanbieden aan klanten.

Issues met VECOZO-diensten of certificaten die te herleiden zijn naar een besturingssysteem of de browser die niet actief wordt ondersteund, worden niet door VECOZO opgepakt. De afdeling Support biedt ondersteuning aan klanten voor zover dat mogelijk is. 

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Installeren/vernieuwen

Back-up maken/terugplaatsen

Inloggen/wachtwoord

Geblokkeerd/Verlopen/Verwijderd

Gebruikersbeheer

Testomgeving