Hoe lang is een certificaat geldig?

Antwoord

Een certificaat is vanaf het moment dat u het installeert twee jaar geldig. Vanaf 30 dagen voor de verloopdatum kan het certificaat door de gebruiker weer voor de duur van twee jaar worden vernieuwd. Gebeurt dit niet op tijd en verloopt hierdoor het certificaat, dan kan het met behulp van het gebruikersnummer en de pincode opnieuw worden geïnstalleerd en is het certificaat alsnog weer twee jaar geldig.