Waar vind ik het gebruikersnummer en de pincode van mijn certificfaat?

Antwoord

Het gebruikersnummer en de pincode worden bij het aanmaken van het certificaat verstuurd naar de contactpersoon van de praktijk of instelling. Mocht u niet meer over deze gegevens beschikken kunt u via HIER lezen hoe u dit opnieuw kunt aanvragen. Het gebruikersnummer kunt u ook terugvinden wanneer u bent ingelogd met uw certificaat. U ziet het gebruikersnummer van rechtsboven onder uw naam.