Wat houdt actief en niet actief ondersteunen in?

Antwoord

VECOZO volgt de ontwikkelingen rondom de bepaalde browser- en besturingssystemen proactief, inventariseert benodigde aanpassingen voor de diensten en neemt deze mee in de doorontwikkeling ervan. De afdeling Support is met bijzonderheden van de systemen bekend en kan daardoor optimale ondersteuning aanbieden aan klanten.

Issues met VECOZO-diensten of certificaten die te herleiden zijn naar een besturingssysteem of de browser die niet actief wordt ondersteund, worden niet door VECOZO opgepakt. De afdeling Support biedt ondersteuning aan klanten voor zover dat mogelijk is.

Welke internetbrowsers en besturingssystemen worden door VECOZO actief ondersteund?

Voor een optimale werking van de diensten en certificaten ondersteunt VECOZO actief de volgende besturingssystemen en browsers.

Besturingssystemen

• Windows 8.1
  • Windows 10

Installeren en vernieuwen certificaten
Voor het installeren en vernieuwen van certificaten kunt u de volgende internetbrowsers gebruiken:

• Microsoft Edge
  • Google Chrome
  • Safari: vanaf iOS versie 10.13

Gebruik VECOZO-diensten
Voor het gebruik van de diensten ondersteunt VECOZO de internetbrowsers:

• Microsoft Edge
  • Google Chrome
  • Firefox (meest recente versie)