Welke criteria gebruikt Vecozo om het actief ondersteunen vast te stellen?

Antwoord

VECOZO neemt periodiek het besluit welke browsers en besturingssystemen worden ondersteund op basis van de volgende criteria.

• Introductie in de markt van nieuwe besturingssystemen en browsers.
  • De groeitrend van het gebruik van de besturingssystemen en browsers in de markt.
  • De ondersteuning van de besturingssystemen en browsers door de leverancier, mede ingegeven door security vereisten.
  • De grootte van het gebruik van besturingssystemen en browsers om de VECOZO-diensten te benaderen.