Welke internetbrowsers en besturingssystemen worden door VECOZO actief ondersteund?

Antwoord

Voor een optimale werking van de diensten en certificaten ondersteunt VECOZO actief de volgende besturingssystemen en browsers.

Besturingssystemen:

• Windows 7 (ondersteuning gestopt per 14-01-2020)
  • Windows 8.1
  • Windows 10

Voor het installeren en vernieuwen van certificaten kunt u de volgende internetbrowsers gebruiken:

• Internet Explorer 11 (actieve ondersteuning stopt per 01-05-2020)
  • Microsoft Edge
  • Google Chrome
  • Safari: vanaf iOS versie 10.13

Voor het gebruik van de diensten ondersteunt VECOZO de internetbrowsers:

• Internet Explorer 11 (actieve ondersteuning stopt per 01-05-2020)
  • Microsoft Edge
  • Google Chrome
  • Firefox (meest recente versie)