Waarom adviseert VECOZO om een back-up te maken?

Antwoord

VECOZO adviseert om een back-up van het certificaat omdat u op deze manier altijd een kopie van uw certificaat heeft. Op deze manier kunt u het certificaat op een andere of meerdere computer of laptop plaatsen. Tevens is het nodig wanneer uw laptop crasht of opnieuw in geïnstalleerd.
Om een certificaat terug te zetten op uw computer of laptop als deze gecrasht of opnieuw geïnstalleerd is hebt u een back-up bestand of kopie van het certificaat nodig. Met behulp van dit bestand kunt u het certificaat ook op een andere computer of laptop plaatsen.