Hoe kan ik een certificaat verwijderen uit Internet Explorer?

Antwoord

Kies in de Internet Explorer menubalk voor Extra > Internet opties (Engels: Tools > Options) of ga via het Windows configuratiescherm (control panel) naar de Internetopties (internet options).

Selecteer het tabblad Inhoud (Content) en klik op de knop Certificaten (Certificates). U ziet dan onder het tabblad persoonlijk (personal) een lijst met certificaten die op uw pc zijn geïnstalleerd.

Niet gebruikte of verlopen certificaten kunt u hier één voor één aanklikken en verwijderen via de knop Verwijderen (Delete). U krijgt bij het verwijderen een waarschuwing dat u geen gegevens meer kunt decoderen die met dit certificaat zijn gecodeerd; hier kunt u op Ja klikken.