Hoe kan ik mijn certificaat deblokkeren?

Antwoord

De contactpersoon van uw organisatie heeft een bericht ontvangen in de Berichtenbox van VECOZO waarin staat hoe uw persoonlijk certificaat gedeblokkeerd kan worden. Tevens kunnen wij op uw verzoek telefonisch of per e-mail onder vermelding van uw gebruikersnummer uw persoonlijk certificaat deblokkeren.

Een systeemcertificaat kan gedeblokkeerd worden op verzoek van de contactpersoon van uw organisatie. De contactpersoon kan een e-mail sturen naar support@vecozo.nl onder vermelding van het gebruikersnummer van het systeemcertificaat.