Hoe open ik Gebruikersbeheer?

Antwoord

Bent u de contactpersoon van de onderneming en beschikt u over een actief VECOZO certificaat? Dan hebt u toegang tot Gebruikersbeheer. Als contactpersoon van een onderneming kunt u op de volgende manier Gebruikersbeheer openen:

• Door rechtsboven in de navigatiebalk op het gebruikersnummer van uw certificaat (veertiencijferig nummer onder uw naam) te klikken kunt u kiezen voor "Mijn gegevens". U komt dan in een menu terecht. Hier kunt u kiezen voor "Algemene instellingen".

CP

Onder dit menu ziet u een kop Gebruikersbeheer met twee submenu's: Personen (voor het beheer van persoonlijke certificaten) en Systemen (voor het beheer van systeemcertificaten).