Hoe kan ik inloggen met een ander certificaat als waarmee ik nu ingelogd ben?

Antwoord

Zodra u bij het inloggen een certificaat heeft gekozen, onthoudt uw webbrowser welk certificaat dat was. Als u meerdere persoonlijke certificaten op uw pc heeft geïnstalleerd dient u als u met met een ander certificaat in te loggen eerst alle open vensters van uw browser te sluiten (óók de internetpagina’s die niet van VECOZO zijn). Daarna kunt u uw browser opnieuw openen, naar de website van VECOZO gaan en het gewenste certificaat kiezen bij het inloggen.