Ik kan niet inloggen op een externe website, zoals Zorgmail?

Antwoord

De certificaten van VECOZO worden door sommige verzekeraars en zorgkantoren gebruikt als toegangscontrole op hun eigen websites. Er wordt dan gebruik gemaakt van VECOZO Single Sign On (SSO). Er kan op deze sites niet zomaar met elk willekeurig VECOZO certificaat worden ingelogd: de beheerder van de betreffende site zal uw certificaat/gebruikersnummer nog van de juiste rechten moeten voorzien. Controleer of u met uw certificaat wél kunt inloggen op www.vecozo.nl. Is dat het geval en kunt u niet op de andere site inloggen, neem dan contact op met de beheerder van die site. VECOZO kan u hier niet bij helpen.