Wat is Single Sign On en hoe werkt het?

Antwoord

Single Sign On is het scherm dat u krijgt als u op het kopje inloggen klikt. Dit scherm is om in te loggen op de VECOZO-website of op andere websites die ook gebruik maken van het VECOZO-certificaat om in te loggen.

Wij kunnen u ondersteunen bij het inloggen op de VECOZO-website. Kunt u inloggen op de VECOZO website, maar lukt het niet om in te loggen met uw VECOZO-certificaat op een ander website? Neem dan contact op met de helpdesk van de betreffende website.

Single Sign On uitgelegd
  1. Klik op het kopje inloggen, dit staat rechts bovenaan op onze website. Daarna komt u in het Single Sign On scherm.imagehxxpt.png
  2. Klik op volgende.blobid3.jpg
  3. Klik nogmaals op volgende. Daarna krijgt u een pop-up om uw certificaat te selecteren.image7bja.png
  4. Selecteer het juiste certificaat en klik op OK. Daarna komt u op het scherm waar u het wachtwoord van uw certificaat kan ingeven.
  5. Voer het wachtwoord in en klik op inloggen, hierna bent u ingelogd en kunt u gebruik maken van de VECOZO-diensten.