Kan ik de naam van mijn certificaat aanpassen tijdens het installeren/vernieuwen?

Antwoord

In de derde stap van het installatie- of vernieuwingsproces geeft u het certificaat een naam. Dit is de naam die ook wordt weergegeven wanneer u met dit certificaat gaat inloggen op de VECOZO-website. De naam mag uit maximaal zeven karakters bestaan. Het laatste deel van de certificaatnaam is niet aanpasbaar, en toont de verloopdatum van het certificaat. Klik na het invoeren van de naam op ‘Volgende’ om verder te gaan.