Kan ik inloggen met een UZI-pas?

Antwoord

Om te kunnen inloggen bij VECOZO met de UZI-pas is het van belang dat de UZI-pas eenmalig gekoppeld wordt aan uw persoonlijke certificaat. Alleen UZI-passen welke op naam (natuurlijk persoon) zijn uitgegeven kunnen gekoppeld worden aan een persoonlijk certificaat.

Er zijn twee situaties mogelijk.

U bent als gebruiker bij VECOZO bekend

Wanneer u een persoonlijk certificaat hebt geïnstalleerd bent u bij VECOZO bekend als gebruiker. Bij het verstrekken van het certificaat hebt u destijds de pincodebrief ontvangen. Uw gebruikersnummer, dat uit veertien cijfers bestaat, verschijnt na inloggen rechtsboven in het scherm onder uw naam. Houd de brief (met daarin de pincode) en het gebruikersnummer bij de hand voor het koppelen met de UZI-pas.

U bent nog niet als gebruiker bij VECOZO bekend

Uw contactpersoon voor VECOZO kan een gebruikersnummer en pincode voor u  aanvragen bij Support.