Wat is de status van mijn aanvraag en wat voor terugkoppeling mag ik verwachten?

Antwoord

VECOZO verwerkt uw aanvraag voor het Zorginkoopportaal binnen vijf werkdagen.
U heeft, na het indienen van uw aanvraag, een meldingsnummer per e-mail ontvangen. Op dit meldingsnummer is uw aanvraag geregistreerd (dit wordt gestuurd naar het e-mailadres van de geregistreerde contactpersoon). Is uw aanvraag niet ouder dan vijf werkdagen, dan willen wij u vragen om nog even geduld te hebben.

Is de aanvraag langer dan vijf werkdagen geleden is ingediend, controleer dan of uw contactpersoon mogelijk een bericht heeft ontvangen van onze afdeling Support en Administratie. Mogelijk hebben wij de aanvraag al behandeld of vragen gesteld over de inhoud van de aanvraag.

Hebt u geen reactie ontvangen? Neem dan een kijkje bij het laatste nieuws, als het verwerken van aanvragen langer duurt dan staat het hier vermeld. Neemt u anders contact op met Support en Administratie, houdt daarbij het meldingsnummer van uw aanvraag bij de hand.

Contact

De terugkoppeling

Als wij de aanvraag afkeuren of er zijn vragen ontstaan, dan sturen wij hierover bericht naar de contactpersoon.

Als wij uw aanvraag in behandeling nemen met daarbij het toekennen van de autorisaties ontvangen de contactpersoon en de betreffende gebruikers hiervan een e-mailbericht. De contactpersoon ontvangt dit op het vastgelegde e-mailadres bij zijn of haar contactpersoon gegevens. De gebruikers ontvangen het bericht op het e-mailadres dat is opgegeven in de aanvraag bij hun gebruikersgegevens.

Uitvragen, Contracteren en Onderhandelen

Voor de modules Uitvragen, Contracten en Onderhandelen houdt dit in dat wij binnen 48 uur de definitieve toegang regelen voor het Zorginkoopportaal. Daarvan ontvangt enkel de betreffende gebruiker nog een geautomatiseerd e-mailbericht.

Aanvragen zorgverzekeraars

Wanneer een zorgverzekeraar bij VECOZO een aanvraag doet, geldt hetzelfde proces als bij zorgaanbieders. Enige verschil is dat wanneer de gebruikers toegevoegd moeten worden aan de acceptatieomgeving van het Zorginkoopportaal, de effectieve koppeling door de afdeling Functioneel Beheer gedaan zal worden.

De formulieren voor het aanvragen en/of wijzigen van autorisaties voor een medewerker bij een zorgverzekeraar vindt u op onderstaande pagina:

Formulieren

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Uitvraagmodule

Contracteermodule

Onderhandelmodule

Nalevingsmodule