Waar vind ik de reeds afgesloten contracten?

Antwoord

Nadat u de voorstellen heeft geaccepteerd of geweigerd zullen deze daarna in het tabblad “Contracten ” te zien zijn.

In dit tabblad vindt u alle overeenkomsten. Bij het openen van het scherm worden alle geaccepteerde contracten getoond, door op “Alles” te klikken krijgt u alle contracten te zien.

U kunt bovenin gebruik maken van een filtering. Bijvoorbeeld door in kolom Vorm “MSZ” te typen zorgt ervoor dat je alleen die overeenkomsten ziet waarbij “MSZ” in de tekst voorkomt. Door op de regel van het betreffende contract te klikken komt u in het scherm waar de contractdetails. Hier kunt u de overeenkomst en de eventuele bijbehorende bijlagen downloaden in PDF-vorm. U kunt ook de overeenkomst met de eventuele bijlagen in één keer downloaden door op de knop 'Download alles' te klikken.