Hoe bevestig ik een ingevulde vragenlijst?

Antwoord

Na het invullen van de vragenlijst ziet u nu een scherm waarin de knop “Bevestigen” te zien is.

Uitvragen8

Nadat u op de knop “Bevestigen” hebt geklikt, verschijnt onderstaand scherm. In het scherm ziet u de datum, uw naam en uw certificaatnummer. Indien u akkoord gaat, klikt u op de knop “Ik ga akkoord. “

Uitvragen9

Vervolgens verschijnt een bevestiging. Er wordt ook een bevestiging per e-mail gestuurd.

Uitvragen10

Wanneer er sprake is van een uitvraag inclusief contractering dan zal in het scherm ook de conclusie van de zorgverzekeraar getoond worden. Hierin kan de uitkomst worden getoond inclusief de vervolgstappen.

Uitvragen11

U kunt de vragenlijst in PDF-formaat ook opvragen door in bovenstaand scherm op het PDF-icoon te klikken. Indien u op de knop Volgende klikt verschijnt tot slot nog een pagina met een nawoord.

In het overzicht van vragenlijsten is de status van de vragenlijst veranderd in open & bevestigd. Ook hier kunt u de vragenlijst in PDF-formaat opvragen.

Uitvragen12