Autorisatie aanvragen

Autorisaties aanvragen

Autorisaties kunnen aangevraagd worden door de VECOZO-contactpersoon. De VECOZO-contactpersoon logt hiervoor eerst in op het VECOZO-portaal en kiest voor Gebruikersbeheer. Hier kan per certificaat aangegeven worden welke autorisaties gewenst zijn. Na ongeveer 30 minuten worden de autorisaties aan de gebruiker toegekend.

Ga naar Gebruikersbeheer

(Let op: enkel voor ingelogde VECOZO-contactpersoon)

Zorginkoopportaal

Wilt u autorisatie voor het zorginkoopportaal? Dan kan uw contactpersoon dit voor u aanvragen via het volgende formulier;

Aanvragen Zorginkoopportaal

(Let op: enkel voor ingelogde VECOZO-contactpersoon)

Wilt u de continuïteitsbijdrage aanvragen?
Dan hoeft u géén autorisatie aan te vragen voor het Zorginkoopportaal. Om het aanvragen van de continuïteitsbijdrage te vergemakkelijken, hebben we deze autorisatie vast geregeld voor de VECOZO contactpersoon van uw organisatie.

Wie is de VECOZO-contactpersoon?

Als u bent ingelogd kunt u eenvoudig zelf zien wie uw VECOZO-contactpersoon is. Klik na inloggen op het VECOZO-portaal op onderstaande link en kies vervolgens voor 'Algemene instellingen'. Hier ziet u wie namens uw organistaie de VECOZO-contactpersoon is. 

Mijn gegevens

 

Contactpersoon uit dienst?

Is uw VECOZO-contactpersoon uit dienst? Dan vindt u via onderstaande link diverse aanvraag formulieren waaronder het formulier voor het wijzigen van de VECOZO-contactpersoon.

Aanvragen/wijzigen