Opbrengst voor Het Vergeten Kind: 11.561 euro

Vergeten Kind

In 2017 steunde VECOZO Het Vergeten Kind. Met diverse acties zamelden medewerkers een fantastisch geldbedrag in voor dit goede doel: € 11.561,-.

Jeroen van Woudenberg bracht namens het Vergeten Kind een bezoek aan VECOZO. Productmanager en initiatiefnemer Frank Ooms overhandigde hem namens VECOZO de symbolische cheque met het bedrag.

"Fantastisch wat de medewerkers van VECOZO voor elkaar hebben gekregen. We zijn heel dankbaar."
Jeroen van Woudenberg, Stichting Het Vergeten Kind
cheque overdracht.jpg
V.l.n.r: Frank Ooms (VECOZO) en Jeroen van Woudenberg (Het Vergeten Kind)

Inzet voor kwetsbare kinderen

“Fantastisch wat de medewerkers van VECOZO voor elkaar hebben gekregen. We zijn heel dankbaar”, zegt Jeroen. "Dit sterkt ons in de inzet voor kwetsbare kinderen. We hebben nog zoveel te doen. Zo zijn er concrete plannen om een tweede eigen accommodatie te realiseren, centraal gelegen in Nederland. Een accommodatie waar kinderen, waarvoor het niet vanzelfsprekend is om er even tussenuit te gaan, weer echt kind kunnen zijn, een fijne tijd hebben en positieve ervaringen kunnen op doen." Als dank voor alle inspanningen ontving VECOZO onder andere een supportsjaal. Het Vergeten Kind houdt momenteel een actie om met persoonlijke berichten tot een kilometerslange sjaal te komen voor de kwetsbare kinderen. Meer info hierover vindt u op https://steun.hetvergetenkind.nl/.

Dank voor alle hulp

“Fijn dat we een handje konden helpen”, zegt Frank Ooms, initiatiefnemer van de inzamelactie. “VECOZO is een ict-dienstverlener voor de zorg. Wij helpen de zorg ook graag op een andere manier. Afgelopen jaar organiseerden we allerlei activiteiten zoals een rugby-event, een veiling en de verkoop van ijs. Dat vinden we heel leuk om te doen. Dank aan iedereen die ons hielp tot dit mooie eindbedrag te komen; relaties van VECOZO zoals ACES Direct, Bergler, Inlichtingenbureau, Improve, Info Support, Innvolve, Interconnect, KING, Madison Gurkha, Open Line, Search4Solutions, Sterksen en Unique.”

Medewerkers van VECOZO kiezen elk jaar een goed doel uit dat ze gaan steunen. Binnenkort wordt het goede doel voor 2018 bekend gemaakt.

Terug naar overzicht