Heb ik inzage in de ingeregelde toestemmingsverklaringen?

Antwoord

De contactpersoon van een Softwarepartij of Administratieve dienstverlener heeft inzicht in de ontvangen toestemmingsverklaringen via Gebruikersbeheer. Volg onderstaande stappen:

• Log in op onze website en klik rechtsboven op uw naam/het gebruikersnummer van uw persoonlijke certificaat.
  • Kies voor 'Mijn gegevens' en vervolgens voor 'Algemene instellingen'.
  • Klik op de knop ‘Mijn toestemmingsverklaringen'. In dit scherm ziet u de ontvangen toestemmingsverklaringen.