Heb ik inzage in de ingeregelde toestemmingsverklaringen?

Antwoord

De contactpersoon van een Softwarepartij of Administratieve dienstverlener heeft zelf inzicht in de ontvangen toestemmingsverklaringen via het Gebruikersbeheer. Als contactpersoon kunt u nadat u bent ingelogd als volgt het scherm met toestemmingsverklaringen oproepen:

• Log in op onze website en klik rechtsboven in de navigatiebalk op het gebruikersnummer van uw persoonlijke certificaat (veertien cijferige gebruikersnummer onder uw naam).
  • Kies voor 'Mijn gegevens' en vervolgens voor 'Algemene instellingen'.
  • Klik op de knop ‘Mijn toestemmingsverklaringen'. In dit scherm kunt u de ontvangen toestemmingsverklaring raadplegen.