Waarom een nieuwe aansluitovereenkomst?

U bent als softwarepartij aangesloten bij VECOZO met een aansluitovereenkomst.  In onze nieuwe aansluitovereenkomst en algemene voorwaarden hebben we een aantal zaken vereenvoudigd en verbeterd. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw aansluitovereenkomst met VECOZO te vernieuwen. 

Vanaf januari 2020 informeren we bij ons aangesloten softwarepartijen per e-mail over de nieuwe aansluitovereenkomst en/of algemene voorwaarden.

Ik wil starten met vernieuwen van mijn aansluitovereenkomst

 

Veilige digitale communicatie

VECOZO is al meer dan 15 jaar hét landelijke knooppunt voor veilige digitale communicatie in de zorg. Sterker nog: wij zijn van en voor de zorg. Wij regelen het administratieve berichtenverkeer tussen alle zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en 50.000 zorgaanbieders. Van de tandarts om de hoek tot een specialistisch ziekenhuis. Dat vraagt om goede afspraken met al onze ketenpartners. We hebben tenslotte allemaal een rol in veilige gegevensuitwisseling.

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er (nog) niet bij? Neem dan contact op met onze afdeling Support.

Veelgestelde vragen