Stichting Gijsje Eigenwijsje Goede Doel van 2019

Gijsje Eigenwijsje.png

VECOZO werkt niet alleen aan kostenbesparing in de zorg, maar draagt ook graag een steentje bij aan een betere wereld. Medewerkers en partners van VECOZO halen elk jaar geld op voor een goed doel. De gekozen doelen hebben een lokaal/regionaal karakter en altijd een link met zorg. Afgelopen jaar haalde VECOZO 12.223 euro op voor Stichting Pater Poels.

In 2019 gaan wij de handen weer uit de mouwen steken en ons op allerlei manieren inzetten voor Stichting Gijsje Eigenwijsje. Stichting Gijsje Eigenwijsje is door de negenjarige Gijs Baeten opgericht in de laatste fase van zijn leven. Hij had een droom met als doel: gezinnen van ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen een gratis weekje weg aanbieden. Hij gunde hen, net zoals hij had ervaren, een warm rustpunt in een heftige periode. De stichting is er voor kinderen met in beginsel een levensverwachting van minder dan twaalf maanden in de leeftijdscategorie van een t/m zestien jaar. Onderscheid naar ziektevorm wordt niet gemaakt. De stichting biedt het gezin een gratis verblijf in haar eigen, volledig ingericht en op een ziek kind afgestemd, vakantiehuis.

VECOZO gaat er in 2019 alles aan doen om zoveel mogelijk geld op te halen en daarmee de droom van Gijs verder te verwezenlijken. Ook de droom van Gijs steunen? Ga voor meer informatie naar Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Terug naar overzicht