K!Klive sessie geannuleerd

gezinshuis_1280.jpg

In verband met de aangescherpte richtlijnen rondom het coronavirus, annuleren we de K!K live sessie op 24 maart. We komen bij jullie terug met een nieuwe datum.

Steven van Deursen is een Nederlandse freelance ontwikkelaar en hannest al 20 jaar met code. Hij is een gepassioneerde spreker, coauteur van de twee editie van “Dependency Injection in .NET” en het meesterbrein achter de DI Container library Simple Injector. Dinsdag 24 maart komt Steven naar VECOZO, en zetten we de deuren open voor een interssante kennissessie met het onderwerp Dependency Injection in .Net, what we’ve learned since the first edition.

Dependency Injection in .NET, what we’ve learned since the first edition

Dependency Injection is een verzameling van software ontwerpprincipes en patronen die je in staat stellen om loosely coupled code te schrijven. Een van de meest gezaghebbende beschrijvingen van wat DI is en hoe je het kan toepassen, is te vinden in het boek “Dependency Injection in .NET” van Mark Seemann. Nu, meer dan 8 jaar na de uitgave van dat boek is er, in samenwerking met een coauteur, een tweede editie verschenen.

In deze sessie leer je uit de eerste hand enkele interessante wijzigingen die de auteurs in deze nieuwe editie hebben aangebracht. Waarom beschouwt de tweede editie bijvoorbeeld Ambient Context gezien als een anti-pattern, en waarom is dit belangrijk? De tips en adviezen in deze sessie zijn praktisch: je kunt ze rechtstreeks toepassen om je code nog onderhoudbaarder te maken.

Voor deelname aan deze sessie wordt wat basisbegrip wat betreft DI verondersteld, maar je hoeft geen van beide edities te hebben gelezen.

Programma
17:30: Inloop en diner
18:30: Start Kennissessie
20:00 - 21:00: Borrel

Aanmelden voor deze sessie

 

 

Terug naar overzicht