Let op: Bij 'Inloggen' ziet u de optie eHerkenning. Dit inlogmiddel is voorlopig alleen beschikbaar voor pilotdeelnemers. Meer weten?

Controle op IP-adressen start op 1 november

ziekenhuis_1021.jpg

VECOZO stelt de controle van de IP-adressen van systeemcertificaten tijdelijk uit. Niet op 1 september 2021, maar per 1 november 2021 starten we met het controleren van de IP-adres(sen) waarmee een systeemgebruiker bij VECOZO aanklopt. Deze nieuwe datum is definitief.

VECOZO staat voor veilige communicatie in de zorg. Daarom werken we doorlopend aan de verbetering van onze informatiebeveiliging. Een belangrijk beveiligingsmiddel is het VECOZO-certificaat. Met de controle op IP-adressen verhogen we de beveiliging van onze systeemcertificaten. VECOZO heeft in de afgelopen maanden de contactpersonen van de bij ons aangesloten zorgaanbieders, zorgverzekeraars en softwarepartijen hierover veelvuldig per mail geïnformeerd.

Contactpersonen kunnen tot 1 november 2021 de IP-adressen van hun organisatie registreren. Zijn de IP-adressen op die datum niet of onvolledig geregistreerd, dan krijgt de organisatie geen toegang meer tot de VECOZO-diensten. Declareren met het systeemcertificaat is dan bijvoorbeeld niet meer mogelijk. Zodra de IP-adressen juist en volledig zijn geregistreerd, zijn de VECOZO-diensten direct weer te bereiken.

 

Meer informatie?;

Kijk voor meer informatie op;www.vecozo.nl/controle-ip-adressen.;

Terug naar overzicht