E-mailadres voor elektronische facturatie in de dienst ION

VECOZO_apotheek_0807.jpg

De e-mailinstellingen van de dienst Inschrijving Op Naam (ION) zijn uitgebreid met een nieuwe instelling ten behoeve van elektronische facturatie. 

Elektronische Facturatie 
Van Stichting ION ontvangt u jaarlijks een factuur per post voor uw bijdrage aan het onderhoud en beheer van de ION-database en het gebruik van Zorgmail File Transfer (ZFT). Indien u wenst kunt u voortaan ook uw factuur elektronisch ontvangen. Door uw e-mailadres te registreren ontvangt u de ION-factuur voortaan digitaal.  

Om ervoor te zorgen dat u de factuur van Stichting ION digitaal ontvangt, adviseren wij u om onderstaande stappen te doorlopen: 

  1. Log in met uw persoonlijk certificaat op de website van VECOZO
  2. Kies voor ‘Mijn Diensten’
  3. Kies vervolgens voor de dienst ‘Inschrijving Op Naam (ION)’
  4. Klik op het menu item ‘E-mailadressen instellen’ 

 

Onderaan de pagina ziet u de optie ‘Elektronisch Facturatie’. Vul hier het e-mailadres in waarop u de factuur wenst te ontvangen. 

Elektronisch nieuwsbrief van Stichting ION  

Via dezelfde route kunt u ook een ‘Algemeen’ e-mailadres instellen waarop u periodiek elektronische nieuwsberichten (max. 4x per jaar) van ION ontvangt. Vergeet niet het vinkje aan te zetten waarmee u toestemming geeft. Stichting ION beschermt uw e-mailadres en zal deze nooit met andere partijen delen. 

Terug naar overzicht