Eén e-mailadres voor alle VECOZO-diensten

Foto bij nieuwsbericht.jpg

VECOZO staat voor veilige communicatie in de zorg. Daarom werken we doorlopend aan de verbetering van onze diensten. Zo gaan we in het derde kwartaal van 2023 per gebruiker één e-mailadres registreren voor álle diensten van VECOZO. En dat is het e-mailadres dat bij Gebruikersbeheer voor een gebruiker is vastgelegd. Maakt u gebruik van ons Zorginkoopportaal, lees dan verder. Het e-mailadres in het Zorginkoopportaal kan namelijk verschillen van het e-mailadres bij onze overige diensten.

Controle e-mailadres gebruiker

Wij vragen daarom gebruikers van het Zorginkoopportaal het daar geregistreerde e-mailadres te vergelijken met het e-mailadres in Gebruikersbeheer. Op dit moment kan het e-mailadres van een gebruiker voor het Zorginkoopportaal verschillen van het e-mailadres voor de overige VECOZO-diensten. Uiteindelijk houden we het e-mailadres in Gebruikersbeheer aan. Daarmee heeft u twee keuzes:

  • Het e-mailadres in Gebruikersbeheer aanhouden voor alle diensten, dus ook voor het Zorginkoopportaal; u moet dan het e-mailadres in het Zorginkoopportaal aanpassen.
  • Het e-mailadres van het Zorginkoopportaal aanhouden voor alle diensten; u moet dan het e-mailadres in Gebruikersbeheer aanpassen.

Stappenplan om het e-mailadres in Gebruikersbeheer aan te passen

Een gebruiker kan het geregistreerde e-mailadres in Gebruikersbeheer als volgt aanpassen:

  1. Log in op onze website.
  2. Klik rechtsboven achtereenvolgens op het gebruikersnummer > Mijn gegevens > Algemene instellingen.
  3. Klik op de knop ‘E-mailadres wijzigen’ en voer het gewenste e-mailadres in.

Stappenplan om het e-mailadres in het Zorginkoopportaal aan te passen

Een gebruiker kan het geregistreerde e-mailadres voor het Zorginkoopportaal als volgt aanpassen:

  1. Log in op onze website.
  2. Klik achtereenvolgens op Mijn Diensten > Zorginkoopportaal > Gebruik maken van het Zorginkoopportaal.
  3. U bent nu op de landingspagina van het Zorginkoopportaal. Klik op de ‘E-mailadres wijzigen’ en voer het gewenste e-mailadres in.

Let op!

Als u geen actie onderneemt, wordt het e-mailadres dat geregistreerd staat bij het Zorginkoopportaal in het derde kwartaal van 2023 automatisch verwijderd. We houden dan het e-mailadres van het Gebruikersbeheer aan.

Vragen?

Heeft u vragen over dit nieuwsbericht? Neem dan contact met ons op via support@vecozo.nl. Vermeld in de onderwerpregel ‘Eén e-mailadres voor alle VECOZO-diensten', dan kunnen wij uw vragen snel beantwoorden.

Terug naar overzicht