ENO wordt Salland Zorgverzekeraar

Namens Salland Zorgverzekeraar plaatsen wij het volgende bericht:

Beste relatie,

Eind 2022 hebben we in een persbericht aangekondigd dat onze organisatienaam Eno in 2023 gefaseerd overgaat naar Salland Zorgverzekeraar. Graag informeren wij u dat wij vanaf 1 juni onze nieuwe naam Salland Zorgverzekeraar gebruiken.

Zou u Eno in de administratie willen wijzigen in Salland Zorgverzekeraar? Is hierbij het nieuwe logo nodig? Dan ontvangen we graag een verzoek voor het nieuwe logo en omschrijving waarvoor het logogebruik gewenst.

Toelichting op de naamswijziging

De zorgverzekeraar is gericht op duurzame, toegankelijke en betaalbare zorg voor verzekerden in Nederland. Tegelijkertijd werkt de zorgverzekeraar steeds meer samen met een groeiend aantal partners binnen en buiten de zorgsector aan het versterken van de gezondheid van de regio. De regionale roots, de bekendheid van Salland Zorgverzekeringen en de intensieve regionale samenwerking maken het een logische keuze om verder te gaan onder de naam Salland Zorgverzekeraar.

De merken Salland Zorgverzekeringen en HollandZorg blijven ongewijzigd. Het Zorgkantoor Midden IJssel, ook onderdeel van de zorgverzekeraar, heeft haar naam in Salland Zorgkantoor gewijzigd.

Mochten er nog vragen zijn t.a.v. deze naamswijziging dan horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Salland Zorgverzekeraar

Terug naar overzicht