In memoriam Jan-Hein Willemse

Jan-Hein Willemse 01.jpg

Op maandagochtend 29 april bereikte ons het niet te bevatten nieuws dat Jan-Hein is overleden. Hij is 65 jaar geworden.

Jan-Hein werkte sinds 2008 met veel energie en enthousiasme bij VECOZO. In de eerste jaren deed hij dat als businessmanager en sinds 2012 als directeur. Onder zijn leiding is onze organisatie gegroeid van 40 naar 270 collega's. Hij was verantwoordelijk voor de positionering van VECOZO als hét communicatieknooppunt in de zorg. Wij zijn hem hiervoor heel dankbaar.  
 
In 2022 heeft Jan-Hein een stapje terug gedaan en is hij directie adviseur geworden om geleidelijk naar zijn pensioen toe te werken. Daardoor had hij ook meer tijd om te genieten van en met zijn familie. Hij was een echte familieman. Dat was ook voelbaar binnen VECOZO. Sterker nog, deze mooie eigenschap van Jan-Hein is belangrijk geweest voor onze organisatiecultuur.  
 
VECOZO verliest met Jan-Hein een waardevolle, gedreven en zeer betrokken collega. Een bijzonder en inspirerend mens. Iemand die positief en optimistisch in het leven stond en altijd keek naar wat er wél kon. Iemand die de mens achter de collega zag. Iemand die voor velen voelt als familie. Iemand die we enorm gaan missen. 
 
We wensen zijn vrouw, dochters, kleinkinderen, vader, verdere familie, vrienden en relaties veel sterkte met hun onverwachte en onvoorstelbare verlies. 

Informatie afscheid

Aanstaande maandag 6 mei is de uitvaart. Wilt u meer informatie over het afscheid? Neem dan contact op met Dianne van Gurp via dianne.van.gurp@vecozo.nl.

In plaats van bloemen is de wens van de familie een gift aan de Longfibrose Patiëntenvereniging via https://steunons.longfibrose.nl/donaties.

 

Terug naar overzicht