Eerste online bijeenkomst van de zorgaanbieders-community

VECOZO_6937_AS.jpg

Op maandag 5 februari 2024 vond de allereerste online bijeenkomst van zorgaanbieders-community plaats. Samen met een kleine groep zorgaanbieders werken we aan het verder verbeteren van onze dienstverlening. In het najaar van 2023 was er al een kick-off waarin de samenwerking tussen zorgaanbieders en VECOZO werd opgestart. 

Zorgaanbieders enthousiast van start
Afgelopen maandagmiddag was het dan zover: de deelnemers werden bijgepraat over de ontwikkelingen en werden uitgenodigd voor een testsessie. Daarnaast werd er uitgebreid teruggeblikt op de aangedragen casuïstiek uit de kick-off. Door middel van  interactieve vragen en stellingen gaf de groep hun feedback op de onderwerpen en ontstonden er ook interessante vergelijkingen tussen zorgaanbieders. De reacties over de inhoud van de online bijeenkomst waren lovend. “Het is goed om geregeld bijgepraat te worden”, aldus een deelnemer. Een ander meldt: “Fijne manier van informatie delen”.

Het vervolg
De volgende meeting zal rond medio mei/juni van dit jaar plaats vinden op het vernieuwde kantoor van VECOZO. Hier zullen de aanwezigen wederom in  een interactieve sessie geïnformeerd en bevraagd worden over diverse onderwerpen.

Heel veel dank aan alle aanwezigen!

Bent u zorgverlener en wil u ook meedenken in onze zorgaanbieders-community? Meld u dan aan via zorgaanbieders-community@vecozo.nl 

Terug naar overzicht