Nieuwe VECOZO IP-adressen als u gebruikmaakt van IP-filtering

apotheek_0808.jpg

Dit bericht is alléén van toepassing als u netwerkverkeer filtert op basis van IP-adressen. Wij kunnen niet zien of u dit wel of niet heeft ingesteld. Als u bij ons bent aangesloten heeft uw contactpersoon hier op 11 of 12 juli jl. ook een e-mail over ontvangen.

Op 19 september 2022 voeren we een aanpassing door in onze IP-adressen. Zorg dat u vóór deze datum de nieuwe IP-adressen heeft toegevoegd, anders kunt u geen gebruik meer maken van onze diensten. Het overzicht met IP-adressen vindt u op https://www.vecozo.nl/ip-adressen. Nogmaals, dit geldt alleen als u gebruikmaakt van IP-filtering (whitelisting).

Laat de oude IP-adressen voorlopig staan

Wij voeren de wijzigingen in fases door. Dit duurt naar verwachting tot en met het tweede kwartaal van 2023. Laat daarom de oude IP-adressen tot die tijd staan. Let goed op: het gaat hierbij niet om het registreren van uw eigen IP-adres(sen) bij uw systeemcertificaat, die wij vanaf 1 november 2021 controleren.

Waarom wijzigen de nieuwe IP-adressen?

We voeren binnen onze systemen enkele belangrijke verbeteringen door, die de veiligheid en beschikbaarheid van onze diensten verhogen. De wijzigingen vereisen dat we nieuwe IP-adressen toevoegen. Meer info over waarom we dit precies doen vindt u op https://www.vecozo.nl/ip-adressen. Hier vindt u ook de veelgestelde vragen.

Terug naar overzicht